Buffet express

Klik hier voor ons Buffet-Express assortiment.

Bestel hier uw Buffet-Express producten.

De BBQ & Buffet express van Slagerij Henk Deuling zijn ideaal wanneer u een feestje heeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel moet zetten. De medewerkers van Slagerij Henk Deuling regelen alles voor u. Handig bij bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum een bedrijfsfeest of een buurtfeest. Het buffet wordt compleet voor u verzorgd en wij doen de afwas. Zelf moet u alleen nog zorgen tafels ed. waar het buffet op gepresenteerd kan worden.

Warme en koude buffetten op maat
Slagerij Henk Deuling heeft een ruime keuze warme- en koude buffetten. Wij hebben ons assortiment dusdanig samengesteld dat u voor elke gast iets lekkers op tafel zet en dat u een buffet kunt kiezen voor een betaalbare prijs.

Huisgemaakte kwaliteit
Al onze warme- en koude buffetten worden in eigen keuken gemaakt. Met de lekkerste en verse ingrediënten. Daarmee zet u niet alleen variatie, maar ook gegarandeerd iets lekkers op tafel.

Wij adviseren u graag
Heeft u binnenkort een feestje? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een buffet zodat u uw gasten verrast met de lekkerste huisgemaakte kwaliteit.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl | Privacy statement